Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Wednesday, May 4, 2011

1 ohi - 2 edessä

Eilen oli sitten ensimmäinen kahdesta kokeesta. En kyllä yhtään tykkään myöhäisistä ajoista. Kello 16.00 ja klo 18.00 saakka.
Kahden tunnin koe ja neljä kysymystä joihin esseevastaukset pitäisi saada. Voisin sanoa että tässä kokeessa ei monikaan lähde kovin aikaisin pois. Kyllä itsellä teki tiukkaa, mutta sain kiristettyä tahtia ja ehkä se vaati veronsa vastauksissa mutta sen sitten näkee. 30 min per vastaus on aika vauhti kyllä, kun kysymykset ovat laajoja, pitää kirjoittaa vastaus englanniksi ja ehkä vähän miettiä kielioppia ja myös sitä että mitä oikeasti nyt laittaa vastaukseen.

Tätä koetta en paljonkaan hermoillut, koe oli jotenkin hyvin virallinen, hienot viralliset koepaperit ja vastauslehtinen kansijuttuineen. Ehkäpä tämä myös ymmärrettävää näin isommassa oppilaitoksessa :)

Voinen myöntää tässä edelleen että lukuinto oli vähän poissa mutta onneksi hieman sain kuitenkin luettua kokeeseen. Pelkäsin hieman että onko kokeessa tarpeeksi kysymyksiä joihin pystyn vastaamaan, mutta niitä oli enemmän kuin tarpeeksi ja pieni valinnan vaikeus oli. Toivottavasti valitsin oikeat kysymykset. Voinen sanoa että kyllä läpi pitäisi päästä, itse en nyt jaksa edes haaveilla mistään mahtisuorituksista kuten jotkut muut..

Nyt pitäisi siis lueskella vähän tiiviimmin tuohon toiseen kokeeseen joka on ensi keskiviikkona.. Vaikeita asioita, mutta hyvät vinkit opettajalta.

Nyt kaveri tuli, palaan astialle. 

No comments:

Post a Comment