Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Tuesday, April 12, 2011

Sara - milloin oikein tulet takaisin?

Ylläoleva kysymys kuului eilen illalla veljenpojaltani, kohta 6.v, kun sain yllätys soiton Skypen kautta.
Samalla hän kutsui minut syntymäpäivillensä pääsiäismaanantaiksi. Ja yllätys yllätys, sinnehän minä myös pääsen. Whaaat? Niinpä :)  Ensi maanantaina tämä tyttö lentää Dublinista Helsinkiin ja siitä sitten Jäkeen ja Kuusaalle miniloman viettoon. Kyllä, jotkut tulevat viettämään lomiansa Suomeen, uskomatonta mutta totta. heheh. No, olen vain viikon siellä ja sitten palaan tänne lukemaan ahkerasti kokeisiini.

En ole tästä asiasta pitänyt kovaa meteliä täällä, koska tämä on yllätys monelle ystävälleni, mutta tajusin että mitä luultavimmin nuo ystävät eivät lue tätä blogia, tai ymmärrä tästä mitään, joten ajattelin että mitäpäs tuo. Täytyy tästä nyt päästä hehkuttamaan, kun asiasta olen jo tiennyt jonkun aikaa.

Eilen illalla sain Vammaisuus-kurssini tehtävät valmiiksi ja lähetettyä opettajalle. Tänään vielä paperiversiona hänelle. Myös käsinukkeni on valmis ja täytyy vielä vain työskennellä käsinukkeni kirjan parissa ja oman reflektioni. Sitten perjantaina palautan opettajalle. Täytyy vain muistaa hakea se nukke opettajalta ennen kuin lähden lopullisesti tästä maasta.


Tätä viikkoa on kyllä kovasti odoteltu.  Päiviä laskettu :) Toki täällä ihan mukavaakin on ollu, älkää ymmärtäkö väärin. Kaikella on kuitenkin aikansa ja on myös hyvä saada tämäkin aika päätökseen.
Illalla olisi tiedossa viimeiset kansainväliset opiskelijabileet. Tarkoitus oli mennä sinne mutta saa nyt nähdä, eilen iski flunssa joka on tehnyt tuloaan jo monta päivää. Sitä se tekee kun talossa ei ole peruslämmitys kohdallaan. Jospa olo tästä kohenisi, en ole innoissani matkustamaan sairaana. Tai viettämään lomaa tukku nenäliinoja vierellä, toki sen teen jos tilanne vaatii mutta mutta..

Huomenna illalla on viimeinen keskiviikko illallinen. Tällä kertaa emme siis itse kokkaile, vaan menemme lemppariravintolaani. (Ei vain minun, muutkin tykkäävät paikasta ;) Ja seuraamme liittyy muutama muukin kaveri, joten vähän isommalla porukalla menemmä juhlistamaan myös loman alkua ja pakerruksen loppua.. (Tosin se kyllä jatkuu vielä kokeisiin lukemisella, mutta vasta kun palaan tänne.)

Sunnuntaina nokka kohti Dublinia kavereiden kanssa. Siellä päivä ja yö ja sitten maanantaina nopeasti lentokentälle, ei tarvitse niin aikaisin herätä. Bussimatka kuitenkin kestää täältä Athlonesta noin kaksi tuntia.
Tämän viikon illat varmasti menevät nopeasti ja tekemistäkin kenties riittää :) Pakkailtu jo on. Ehkä nähdään tai ehkä ei. Mukavia päiviä!


1 comment:

  1. Hei Sara! En päässyt vielä eilen varailemaan matkoja nettiongelman vuoksi. Tänään yritän uudelleen. Saran poisnoutoviikko 19 on siis edelleen työn alla!
    Luv -Sis-

    ReplyDelete