Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Friday, April 8, 2011

Summer is here - last school trip

Tänään oli vika retki koulun kautta. Clonmachnoise nimiseen paikkaan sekä Birr'n linnaan.

Kuulemma sääennusteet olivat luvanneet täksi päiväksi vuoden lämpimintä päivää.. No, ehkä se saatiinkin, vaikka pientä tuulta ja tihkusadettakin koettiin. Olen havainnut että vaikka täällä irlantilaisten mukaan on tosi lämmin, ei se ehkä meidän tottumuksen mukaan olisi todellakaan lämmin..
Nojuu, kai sitä kuitenkin voi sanoa että kesä on nyt virallisesti tänne Irlantiin saapunut.

Tosiaan, nähtiin linnaa ja puistoja ja kirkkoja ja hautoja tänään.. Saa nähdä mitä niistä kysytäänkään kokeessa, tai että mitä sitä itse oikeasti muistaa kyseisistä paikoista.. se on vielä toinen juttu.

Nyt tässä olen koittanut jopa vähän paahtaa koulutöiden parissa. Ensi viikolla on viimeiset tehtävien palautukset ja huomiseksi luvannut näyttää opettajalle valmiita töitä, jotta saan sitten muokattua vielä ennen virallista palautusta.
Uskomatonta mutta totta, ensi viikko on viimeinen kouluviikko täällä. Kavereilla jotka opiskelevat kansainvälistä bisnestä, heillä ei kuulemma enää ole tunteja ensi viikolla mutta tiedän että itselläni on joka päivä. Jopa keskiviikkona, jolloin yleensä ei ole niin eräs opettaja päätti tunkea siihen pari ekstra opetustuntia, sen takia kun jotkut muut eivät ole olleet paikalla ja hän ei ole sitten asioita opettanut.. Näin me "hyvät oppilaat" kärsimme täällä ;).

Nojuu, itse vain odotan että ensi viikko menisi nopiasti ja pääsiäisloma voisi alkaa. Kaksi viikkoa lomaa ja sitten toukokuun alussa on koeviikot. Eka koe on 3.pvä ja toinen ja viimeinen siis 11.pvä toukokuuta.  Saapunen Suomeen joskus tuon päivän jälkeen. Vielä ei ole tullut lippuja hankittua.

Nyt leukapieliä jo revityttää siihen malliin että taitaa olla nukkumaanmeno aika..

Pitää vielä sanoa että nyt Suomessa on jo perjantain aamuyön tunnit ja se tarkoittaa että murunen siskonpoikani täyttää tänään 18-vuotta. Niimpä niin - vastahan se minä täytin sen lukeman. :D Onnea kuitenkin tädin muruselle <3

Ehkä ensi viikolla tai myöhemmin on minulla teille jotain jänskempää kerrottavaa :D

No comments:

Post a Comment