Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Tuesday, April 26, 2011

Dublinista Athloneen

Nyt onkin ollut hurjan pitkä tauko kirjoituksista..

Tällä haavaa kirjoittelen tätä bussissa, matkalla Dublinista Athloneen.. Matkaa jatkunee viel sellainen puoltoista tuntia. Onneksi on netti, kunhan akku vaan kestää :)
Tulin lentokentältä ja Suomesta. Siellä viikon loma vietetty ja nyt paluu arkeen, eli tiedossa ois valmistelua niihin kahteen kokeeseen ja kotiinpaluuhun.

Loma meni nopeasti, oli kyllä mahtava nauttia lämpimästä säästä. En usko että täällä Irkuissa koskaan on niin lämmintä, täällä tuuli on kuitenkin osana kaikkea vaikka lämpimiä päiviä myös löytyy.
Pääsin näkemään kavereita ja koulutovereita muutamia ja ottamaan pienen pesäeron tuohon Athlonen elämään. Kyllä oli ihan ihanaa. Kävin myös 6-vuotis-syntymäpäivillä ja olikin oikein mukavat kekkerit.
Lennot menivät hyvin, tulin Frankfurtin kautta. En olekaan pitkään aikaan siellä ollut, tuli kaikukaipuu kun Chennain lennon näin siellä. Teki mieli vaihtaa lippu :D nojoo. Olen siis oikeastikkin Irlannissa, ei huolta.

Tämä viikko meneekin rauhallisissa merkeissä koska omat kaverit tulevat vasta ensi viikolla/viikonlopulla takaisin joten saan olla melko rauhassa, lukurauhaa todellakin. Ehkä se lukeminen jopa onnistuu. hehe.

Nojuu, tää on nyt tällainen pika päivitys. Ehkä vielä loppuun tulee jotain fiilispäivityksiä ja kokeista yms. kunhan sinne asti päästään..
Vajaa kolme viikkoa jäljellä tätä reissua. Ei paha. 

1 comment:

  1. Kiva lukea että olet päässyt onnellisesti perille takaisin nummille. Olet rukouksissa...

    ReplyDelete