Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Monday, April 4, 2011

Take Me Out

Nyt ollaan jo huhtikuun puolella ja kohta melkein viikko tuosta Take Me Out - illasta. Pahoittelen tätä viivästymistä, en ole oikein kerennyt kirjoitella tänne ajan kanssa.

Ilta ja ohjelma oli kyllä melko lailla tv-ohjelman mukainen mutta ilta itselle ehkä pienoinen pettymys. Äänentoisto petti aika ajoin ja kaikkea ei todella kuullut, joten kaikkea ei täysin ymmärtänyt..
Toinen asia mikä vieläkin saa ihmettelemään on koulun ja alkoholin yhdistäminen.. Suomessa kun se ei ihan tapahtuisi samalla tavalla kuin täällä. Niin, eihän meillä koulussa edes ole baaria toisin kuin täällä. Mutta en kyllä lähde ajamaan tuota asiaa eteenpäin laisinkaan :D

Kulttuurillisesti ilta oli ehkä "opettavainen" irlantilaisesta kulttuurista ja vaatetyylistä. Me muut eurooppalaiset olimme pukeutuneet toki iltarientoon mutta lämpimästi, kun taas irlantilaistoverimme tulivat kemuihin kuin yökerhoon olisivat menossa.. Tai miksikäs ei, varmaan moni sinne suuntasikin tuon jälkeen..   Tästä pukeutumisesta olisi paljonkin sanottavaa mutta kaikkea ei vain voi pistää sanoiksi ilman kuvia ja niitä teille nyt ei valitettavasti ole.. Teidän täytyy siis tulla ja kurkata itse menoa.

Sitten siirrytäänkin Pohjois-Irlannin reissuun, jolle varaan oman palstatilan. Tsau.
(Ps. Kaikki kilpailijat saivat jonkun mukaansa treffeille, omasta tahdosta tai ihan vain siitä syystä että yksi vaihtoehto jäi jäljelle..) 

No comments:

Post a Comment