Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Wednesday, March 30, 2011

aika hupenee siivoillen ja matkustellen

Noniin. voisinpa tässä jakaa muutaman ajatuksen kanssanne..
Viimeiset pari tuntia vierähtivätkin tuolla keittiön lattialla, lattiaa pesten. Vuokranantaja tuli tsekkaamaan talon ja sanoi että talo on suuressa siivouksen tarpeessa.. Vaikka tiedänkin että tämä viesti ei tullut yksinomaan minulle ja tiedän että olen omat sotkuni siivonnut, siltikin iski sellainen pieni ahdistus että okei nyt siivoamaan ja no, keittiöstähän sitä piti aloitella. Ja pari tuntia meni että sen sain puhtaaksi, lattian siis.. Ja kaveri tuli käymään joten sain vähän apua.. Huomenna operaatio jatkuu.. Kundit tosin saavat kyllä tehdä osansa, yläkerran muunmuassa.  Tosin pari minuuttia keittiön lattian pesun jälkeen tuli erittäin turhautunut olo koska kämppis tuli kotiiin, keittiön sivuovesta kävelee kengät jalassa. Voitte siis arvata että tuntuu paikoitellen turhalta työltä :D

Tänään olen virallisesti aloittanut Suomen koulun tehtävien teon.. Tai no, oli eka tapaaminen erään opettajan kanssa joka antoi vähän apua yhteen kysymykseen.. Ehkä sitten toukokuussa kirjoittelen esseitä aiheesta :D

Koulussa oli tänään siis opiskelijayhdistyksen vaalit ja minäkin kävin antamassa ääneni.. Tosin nimeäni ei löytynyt mistään listoilta mutta sainpa kuitenkin äänestää. Tosin tiesin/tunnen vain yhden näistä henkilöistä jota äänestin, mutta onpahan hyvä työ tehtynä.

Nyt on Belfastin reissun suunnittelua ja semmoista tässä tiedossa. Lauantai aamuna matkaan ja Sunnuntaina sitten takaisin. Eiköhän se tärkein tule nähtyä. .Tosin luvattu on kovaa sadetta että katsotaan kuinka käypi :)

Huomis iltana on tämä Take me out - ilta jota on siis kovasti odotettu.. Tarkempia tunnelmia sitten illan jälkeen. Huomennahan on keskiviikko, joka on normaalisti meidän yhteys/illallisiltamme. Se siirtynee sitten torstaille. Onpahan melkein joka ilta jotakin. Ja nytten tämä Come Dine with me - ideaa on muokattu, koska jokainen on kokkaillut ja kertoja vähän jäljellä että jokainen tuo jotain/valmistaa jonkun aterian osan. Vika ateriamme ennen pääsiäistä onkin sellainen mennään syömään yhteen ihanaa ravintolaan ( se ihana paikka jota olen täällä jo kehunutkin).


No comments:

Post a Comment