Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Thursday, March 10, 2011

rghgh!!!

Kova on ärsytys, niin kova että ei edes sanoin pysty sitä kuvaamaan.. Tänään vietin 5 tuntia tekemässä ryhmätehtäväämme, jonka siis pitää olla valmis tiistaina. Ja meistä 3 teki yhtä osiota joka oikeastaan ainoa mikä pitää tehdä, muut osiot siis valmiita. 5 tuntia tehtiin eikä saatu edes valmiiksi.. Itsellä siinä vaiheessa 5 tunnin jälkeen jo alkoi päätä kiristämään niin paljon että päätin poistua seurasta ja tulla kotiin syömään. Kaverit jäi vielä jotain tekemään.
Eniten ehkä ärsyttää se että ihmiset eivät osaa päättää mitä laitetaan tai täällä se on jotenkin mennyt siihen että paljon puhutaan ja ideoita heitellään mutta oikeasti mitään ei tapahdu. Toki sekin ärsyttää kun tuntuu että ei ehkä aina olla ihan samalla aaltopituudella koko tehtävästä tai siitä miten se tulisi tehdä.. Yritä siinä sitten muistaa nämä joustamisen säännöt ja muut.  Tai kun joskus luulen että ahaa, nyt ollaan jotain saatu sovituksi, seuraavana päivänä jo pohditaan että niin mitäs tähän kohtaan tulisikin.. Hittolainen, ettekö ny osaa päättää!!!???!!!?  Siinähän se aika taitaa sitten mennä.. Ite koittaa muistutella että niin, josko tätä nyt tehtäisiin ja keskitytään pääasiaan.. Olen kyllä niin kiitollinen kun ensi tiistai koittaa ja saadaan tuo tehtävä annetuksi eteenpäin. Kuhan vain selviäisin itse hengissä siihen asti. Sitten voin keskittyä omiin tehtäviin, joita saan pakertaa ihan itse.. Kyllä niissäkin hommaa toki on ja vaatimustasot vähän ahdistaa mutta minkäs teet. Mieluummin yksin kuitenkin kun ihmisten jotka ei osaa päättää yhtikäs mitään.

Noniin, nyt on päästetty ilmat pihalle.. Voin kertoa hyviä asioita. Huomenna koulun ja ryhmätyöskentelyn jälkeen on tarkoitus suunnata kohti Galwayta ja lauantai aamuna lähteä sellaiselle päiväretkelle Mohairin kallioille (Cliffs of Mohair). Siitä sitten tarkempaa selvitystä.  Tullaan kyllä lauantai iltana jo takaisin ettei toista yötä tarvitse hostellissa viettää, Galway kun ei nyt ole sydämiämme vienyt.
Eilen myös hankin lipun Pyhän Patrikin päivän retkelle Dubliniin. St. Patricks Day eli melkolailla Irlantilaisten kansallispäivä, ainakin yhtä suuri juhla, on 17 päivä maaliskuuta.. Ja mennään aamulla bussilla Dubliniin. Siellä on paraati ja kaikkea oheisohjelmaa, tätä varten itsellä myös rekvisiittaa retkeä varten hankittu.. Illalla sitten takaisin Athloneen. Ja hintaa tuolle matkalle 2e. Sellainen sopiva opiskelijabudjettiin :)

Eilen oli illallinen minun talossa. Piti olla vasta ensi viikolla mutta vaihdettiin belgialaisen kaverin kanssa kun hänellä juttuja eilen.. Niin pääsin loistamaan keittiössä ja valmistamaan lohta ja perunamuussia sekä "nigerialaisen" salaatin. (Tunnetaan tuolla nimellä koska tein salaatin myös nigerialaiseen iltaan aiemmin ja koitettiin katsoa josko menee läpi.. heheh) Sitten tein myös laskiaispullia. Tai no voisilmäpullia, joista loin laskiaispullia. Ei hassumpi yhdistelmä kuitenkaan. Ja kaikki nauttivat ja saivat vatsansa täyteen. Joten ilta oli menestys ruoan puolesta, joka siis onnistui myös hyvin ja seuran puolesta. Pitää myös sanoa että kun menin kaupassa käymään eilen aamulla, oli ihana yllätys huomata että lohi oli siellä puoleen hintaan. Aivan kuin lohikauppias olisi tiennyt minun olevan tulossa.. heheh :)

Nojuu, minä tästä menen nauttimaan nyt voisilmäpullasta maidon kera ja mietin että miten selviän henkisesti tiistaihin.. Ärsytys ei ole vielä niiiin paljoa laskeutunut.. hahah.  

No comments:

Post a Comment