Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Sunday, March 20, 2011

are you fricking kidding me

Noniin, sunnuntai aamupäivä vaikutti lupaavalta siihen saakka kun päätettiin kaverin kanssa käydä kaupassa ja minä tsekkaamassa pankin saldon ja siirtämässä tilille rahnaa..
No, enkös minä sitten jotenkin unohtanut käyttäjätunnukseni, laitoin väärän.. Monen monta kertaa kokeilin ja koitin etsiä josko tunnukset olisi mukana.. No, eihän ne tietenkään koska muistan ulkoa käyttäjätunnuksen yms..
Ja eikös se lopulta lukittautunutkin. Näissä verkkopankkitunnuksissahan on se kiva puoli että pitää mennä henkilökohtaisesti konttorille hakemaan uudet. Valtakirjan avullakaan ei saa tunnuksia. Ja tietenkään yhteydenotto lomake palvelukaan ei ollut käytössä tällä kyseisellä hetkellä. Aivan todella loistavaa!
Ekat puoli tuntia kyllä oli sellainen olo että hitto kaikki on nyt hukassa ja mitään ei tapahdu.. Pienen rauhoittumishetken jälkeen valoa näkyy jo tunnelissa. Ainoat huolenaiheet on vuokran maksut niin tänne kuin Suomeen.. Suomen vuokran maksu tuottaa ehkä hieman ongelmia mutta tilille pitäisi tulla rahaa jossain vaiheessa ja siten saan rahaa sitten tänne Irkkuihin vuokran maksuun. Pitänee pyytää iskää vähän auttamaan tuossa maksussa.

No, eipähän tule ainakaan shoppailtua sen enempää ja kenties tulee pari kiloa laihduttua kun ei ole rahaa millä ostaa ruokaa :D Sekin on ihan hyväksi joskus..

Piti vielä mainita että eilen nyt tuli tämä Irish Coffee ostettua ja maistettua.. 4,80e on mielestäni järkyttävä hinta siitä.. Tosin kaveri maksoi Baileys Coffeestaan 5,60e joka on vielä järkympi hinta (tosin ei ole tiedossa Suomen vastaavia hintoja.) Ja kyllähän sen joi mutta oli se melkoinen pettymys kuitenkin.. Ei nyt mikään meikäläisen lemppari.. Toki te kahvin ja viskinystävät voitte olla eri mieltä asiasta. Taidanpa pitäytyä noissa hiilihapollisissa juomissa. 

No comments:

Post a Comment