Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Friday, March 18, 2011

Happy St. Patrick's Day

Eilinen oli kyllä ihan huippupäivä.

Aamulla herätys seiskalta ja tatskat ja hiusvärit naamaan ja päähän ja sitten bussia oottelemaan. Taisi lähteä 7 bussia, koska osa sellaisia pienempiä 24-hengen busseja..

Oltiin Dublinissa noin kymmenen maissa ja suunnattin nokka kohti keskusaukiota - paraatialueen lähelle.
Ihmisiä solkenaan siellä ja kaikkialla vihreitä asuja ja Irlanti näkyi tavalla tai toisella.

Paraati alkoi klo 12 ja kesti melkein kaksi tuntia. Saatiin ihan okei seisomapaikat.. Tosin käsi on nyt jumissa koska piti kättä nostella aika lailla kuitenkin jotta kuvia saattoi ottaa.. Ja siltikin niissä monen pää edessä. Tänään koulussa joku sanoi että 650 000 olisi ollut paraatia seuraamassa.

Ilmakin suosi meitä, ei nyt ollut niiin lämmin mutta aurinko paistoi ja aurinkolasitkin tulivat käyttöön osaksi aikaa.
Toki kun päivä on kansallispyhä joten suurin osa liikkeistä oli kiinni mutta osa oli auki joten oli sitten jotain tekemistäkin paraatin jälkeen kun odottelimme klo 19 ja bussilla lähtöä kohti Athlonea.

Päivän toinen kohokohta oli kun löysin kauan etsimäni sateenvarjon, sellaisen 60-luvun lintuhäkkimallin.. Toki maksoi vähän enemmän kuin 5e halpisvarjo mutta tätä on etsitty monen monta vuotta ja nyt sen löysin :D jeee. Tosin pohdin jo että miten sen kuljetan Suomene kun ei mahdu matkalaukkuun.. että juu.

Nyt jalat on muussina vieläkin mutta eilisestä päivästä jäi kivat muistot ja jotain rekvisiittaa ensi vuotta varten, vietin sen sitten missä tahansa.

Minä, Leonor ja Vicky aamulla juhlatunnelmissa

Dublinissa ennen paraatia 

Juhlahumussa väki odottamassa paraatin alkua 

No comments:

Post a Comment