Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Friday, March 25, 2011

nyt se tapahtui

Saanen täten ilmoittaa että kämppikseni on muuttanut pois tästä huushollista, no, sai potkut tai miksi sitä edes nyt sanotaan.
Tosin hän ei taida olla vieläkään selvillä niistä syistä miksi joutui pellolle tästä talosta.. No, onhan se tärkeää että on joku jota voi syyllistää joten katseet vaan tähän suuntaan..

No, nyt pitäisi olla siis rauhallinen viikonloppu tiedossa sitten vielä muutenkin.. Ajattelin panostaa tähän opiskeluun joka nyt on hieman stressannut meikäläistä..
Materiaalin löytäminen sekä se että miten kasaan tehtävän, joka kelpaa myös opettajille täällä. Pientä, tai aika suurtakin stressiä ollut ilmassa. Onneksi eräs luokkalainen on jelppinyt jonkun verran. Se on ollut mukavaa..

Koulussa muutenkin nyt vaalit ensi vuotta varten ensi viikolla, joten koulu täynnä mainosjulisteita joka suunnassa. Ei se ihan tuollaista ole meidän koulussa :D

Tänään on narsissi päivä täällä. Ostin pinssinkin ja sain samalla tietää mikä Narsissi-päivä on.. Se on täällä rintasyövän edistämispäivä.

Kevät täällä muutenkin etenee ja narsissit kukkii pihalla. Lämpöä riittää ja täällä kun koskaan ei tiedä millainen sää on seuraavana päivänä niin pitää nauttia joka hetkestä. 

No comments:

Post a Comment