Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Friday, March 4, 2011

elämää ei sen kummempaa

Perjantain kunniaksi päätinpä tässä muutaman rivin raapustaa, kun odottelen iltaa ja elokuvahetkiä kavereiden kanssa..

Reilu viikko tässä on nyt tullut sairastettua ja onneksi lääkkeet on keksitty ja ne auttavat. Toki vielä saa nenäliinoja rutkasti käyttää ja yskäkin vaivaa mutta olo on paljon parempi, verrattuna esim. viime viikonvaihteeseen. Maanantaina sitten kouluhun ihan uutena ihmisenä.
On kyllä ollut erittäin tylsää sairastaa, mutta onneksi Suomessa on ollut loma ja aina aika ajoin joku on löytynyt koneen äärelle löpisemään niitä näitä. Ihan parhaita hetkiä siis.

Tämä viikonloppu taitanee mennä pitkälti elokuvien parissa, käytiin lainaamassa pari iltaa varten. On muuten kiva lainata leffoja kun ei yhtään tarkkaan tiedä että mistä kukakin tykkää mutta toivotaan että suht hyvät valinnat kaverin kanssa tehtiin. Ja seurahan se tärkeintä kuitenkin..

Uskoakseni ensi viikko menee koulussa pakertaessa koska ensi viikon jälkeen pitää palauttaa ryhmätyömme ja sitten onkin niiden esitykset yms.. Aikahan tässä menee nopeasti :) se on todella kiva juttu kyllä.. toukokuuta ja kuusankoskea odotellessa, vaikka en niin ehkä uskonutkaan koskaan sanovani.. heheh. nojuu.
Viikon päästä viikonlopullekin on jo suunnitelmia. Tarkoitus olisi mennä taas Galwayhyn, josta he järjestävät päiväretkiä Konnemaran ja Cliffs of Mohairin alueelle. Konnemara on ainakin joku luonnonpuistoalue, mutta sillä retkellä bussi pysähtelee erilaisten nähtävyyksien kohdilla ja voi otella kuvia yms. Samalla näkee Aranin saaret jotka ovat kolme saarta Irlannin länsirannikolla. Pääsee samalla tsekkaamaan sen että kuinka kannattavaa onkaan tehdä laivaretket näille saarille.
Voipahan sitten täältä lähdettyä sanoa että on tullut nähtyä kaikenlaista turistille kuuluvaa.. Ja tuon bussiretken hinta on jotain 20e joka ei siis ole kovin paha.. Tietysti bussi sinne ja takaisin.. Mutta nämähän ovat elämänkokoisia kokemuksia täällä :D

Nojuu, siirryn tästä takavasemmalle lepäilemään iltaa varten. 

No comments:

Post a Comment