Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Friday, March 11, 2011

juuh

Okei, nyt on ärsytys laskeutunut.. Päivä meni paremmin kuin odotin. Olin ensin tunneilla ja sitten jo kärsin hieman ajatuksesta että jaahas kuinka monta tuntia pitää ryhmätyötä tehdä. No, kun löysin osan ryhmäläisistäni, saankin kuulla että työ on valmis melko lailla ja ei tarvitse nyt mitään tehdä.. He siis eivät olleet kanssani tunneilla. Joten sovimme että maanantaina sitten koko ryhmä valmistelee meidän esittelyn ja harjoituksen luokalle ja muutamat muut pikkuosiot valmiiksi.. Oli mahtava tunne kun tajusi että pääsen kotiin hieman aiemmin.

Sain myös hankittua sittenkin liput Take Me Out  - ohjelman yleisöön itselle ja kaverille vaikka niitä ei enää myytykkään.. Jee.
---------- 14.3. päivitys: Take Me out - on deitti ohjelma jossa 30 neitokaista etsii deittikumppania ja sitten aina yksi kundi tulee ja toivoo löytävänsä itsellensä deitin näiden 30 joukosta. Tämä ohjelma näkyy täällä telkkarissa, irkku ja englantilaisversioina. Kuulin myös että Belgiassa myös on samanlainen ohjelma.. Itse en tiedä toimisiko tämä konsepti Suomessa, voisi ehkä.. Mutta tietääkseni tämä on ihan vain tämän koulun oma versio siitä koska opiskelijat saattoivat ilmoittautua mukaan ja löytää itsellensä deitin. Niin, minä ja kaveri mennään nauttimaan ohjelmasta ihan yleisöstä käsin.

Ja huomenna retkelle.. Ei mennäkkää hostelliin nukkumaan vaan bussi noutaakin jo meidät täältä Athlonesta koska bussi lähtee Dublinista ja tämä tässä matkan varrella.. Sopii meille hyvin..

Menen nyt ottamaan ruokanokoset. tsau. 

No comments:

Post a Comment