Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Saturday, February 12, 2011

Just Go With It

Heräsinpä tänään uuteen päivään iloiten siitä että ei tarvinnut herätä herätyskellon ääneen vaan sai nukkua niin kauan kuin unta riitti. Se ei ollut kovin myöhään mutta tarpeeksi. Ja ihanaa oli myös nähdä että ulkona paistaa aurinko. Jotain vielä mukavampaa tässä päivässä, onhan sitä sadetta jo nähtykin. Tosin nyt kun kirjoitan tätä ulkona sataa sataa ropisee.  Kuten olen ehkä jo maininnutkin, täällä tosiaan voi kokea sen neljä vuodenaikaa saman päivän aikana.

Suunnitelmissani oli tänään mennä kaupungille ja sitten elokuviin. Onnekseni ei tarvinnut lähteä yksin vaan sain innostettua belgialaisen ystäväni mukaan, kaksinhan on aina mukavampaa. Oli myös hauska huomata että tykkäämme samoista liikkeistä ja asioista kuten kuppikakuista.. :D
Kauppojen kiertelyn lisäksi kerkesimme nauttimaan ilmasta joka ei enää ollut niin aurinkoinen mutta mukava kuitenkin. Ohessa pari kuvaa reissulta.  Sekä pieni muistutus siitä mikä odottaa täällä ensi kuussa. Nyt kaupoissa näki suuret massat liikkeellä, ystävänpäivää jo tänää osa viettäen. Suunnitelmani on mennä maanantain jälkeen kaupoille, alennuksesta voi löytyä vaikka mitä.. JOS siis on tarvetta mihinkään kivoihin pikkulahjoihin ja juttuihin. Marks&Spencerillä käytiin ja sieltä löytyi ihania juttuja kovilla hinnoilla mutta arveltiin että tullaanpa tänne keskiviikkona niin puolet halvempana.

Löydettiin myös kivoja kävelyreittejä tulevia (puhun uskossa) vierailuja varten, jotta voin johdattaa joukkoni ympäri Athlonea..
Kävin myös tsekkaamassa käsinukkea varten sukkia, löysin mutta en jaksanut lähteä jonottamaan. Jonot kun aika pitkät.. Tosin täällä ei nyt ole väliä päivällä tai ajalla kun tässä Penneys nimisessä liikkeessä. Onpahan kuitenkin halpa liike.

Sitten päivän tärkeimpään asiaan - elokuvan katsomiseen. Mentiin siis katsomaan uusi elokuva nimeltä Just Go With It jossa Adam Sandler ja Jennifer Aniston esittävät.. Oli kyllä erittäin hauska kaksituntinen.  Varoituksen sana jos ette kestä törkyviestejä, niitäkin löytyy muutama mutta yleisesti oli kyllä hauska ja saatiin nauraa mahamme kipeiksi.
Sitten saatiinkin "herätä" kun käveltiin pienessä tihkusateessa kohti kotejamme. Virkisti mukavasti.. :) Pimeää siellä kyllä on iltaisin, taitanee olla Suomessakin. Ilta taitanee mennä tässä kotisohvalla tietsikan kanssa ja Frendejä katsoen ( melkein joka kerta kun telkkarin avaan Frendit tulee sieltä ja aina eri kaudelta.. :D en edes viitsi laskea kuinka monta kertaa tulen näkemään ne täällä olo aikana..)

Naamakirjaan laitoinkin eilisestä kohtaamisestani etanan kanssa joka oli keittiössäni, kaapin reunassa matkaamassa. Minne lie menossa. Tuli mieleen sammakkotraumani Intiasta ja eilen illalla jos mikään hipaisi kättä tai liikkui silmäkulmassa niin se oli tietenkin jotain etanoihin liittyen :D hahah.. En vain kestä noita limaisia olioita. Toivonen että ei tarvi niitä sen enempää kohtailla.

Nojuu, koitan myöhemmin päivitellä tietoja matkasuunnitelmistani. Olen tässä koittanut kehitellä itselle ohjelmaa RAG-viikoksi.. Saatanpa mennä mukaan muiden suunnitelmiin niin ei tarvitse itse liikaa päätä vaivata suunnitelmoinnilla.. heheh. mutta katsotaan minne päädyn ja millaisista tarinoista voin kertoa teille. :)

Laitan kuvat teille eri viestiin. 

No comments:

Post a Comment