Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Saturday, February 26, 2011

Waterford

Corkista perjantai aamuna 9.40 bussilla lährettiin kohti Waterfordia. Matkaa se reilut pari tuntia, hintaa se 15e. Matka sinänsä oli ihan viihdyttävä, meni rannikkoa pitkin joten näki siinä niitä rannikkokyliä yms..

Koska itse olin kipeä joten ei oikein ole paljon tästä paikasta kerrottavaa, bussiasema melko pieni ja kortilla ei juuri voi mitään maksaa..
Waterfordin kristalli taitanee olla iso sana..

Pisin aika bussissa meni perjantaina välillä Waterford - Athlone. Päivässä menee siis kaksi suoraa bussia Waterfordista. Yksi aamulla klo 9 ja toinen klo 15. Meillä oli siis 3 tuntia Waterfordissa ja sitten matka jatkui kohti kotia.. Bussimatkan aikana tulikin nähtyä aika monen monta pientä kylää, tuli ohitettua myös Kilkenny, kaupunki jossa käytiin silloin kurssiryhmän kanssa.

Bussimatkan kesto piti olla noin 4 tuntia mutta se olikin 5 tuntia, koska kun pysähdyimme Carlow:ssa (kaupunki, jossa veljeni Tuomas aikoinaan teki vaihtoaikansa), siellä bussi tuli niin täyteen että jouduimme odottamaan melkein tunnin toista bussia heille jotka jäivät ulkopuolelle bussistamme.
No, olin vähä ennen kahdeksaa kotona. Kämppä sotkussa yms. mutta oli suht hiljaista ja saattoi levätä.

Rannan tuntumassa Waterfordissa ajan näyttäjä



No comments:

Post a Comment