Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Friday, February 4, 2011

myrskyä ilmassa

Viikko on tullut jo perjantaihin ja väsymys tuntuu olemuksessa. Tosin ei saa liikaa väsyttää koska illalla on tiedossa illalliskemut yhden kaverin luona. Sekä huomenna aamulla lähtö mysteerimatkalle.

Tällä viikolla olen todella saanut tutustua opiskelijaelämään. Varsinkin oli ihana hetki ke-to yönä herätä puoli neljä kun kämppiksen kaveri hakkaa etuoveen. Sitä ennen en kylloä ollut nukkunut kovin hyvin koska porukkaa ramppasi ovista ja rappusista mutta ei olo helpottunut lainkaan tuon puoli neljän jälkeen. Toivonpa vain että tätä ei tarvitse liian usein kokea. Enkä ole kyllä kertaakaan nähnyt tätä kämppistä että olisin voinut vähän kommentoida.. Ystävällisesti siis :D Tunnettehan minut.

Toki viikolla olen ollut koulussa ja tehty ryhmätyötä ahkerasti. Saatiin myös kurssitehtävä tuohon Disability - kurssiin ja sitä olinkin jo vähän odotellut. Tiedänpä siis miten käyttää aikatauluni :) No, onhan vielä aikaa onneksi palautuksiin yms.
Ja tänään taisin ilmoittautua johonkin kemuihin ensi keskiviikoksi.. : D saa nähdä mihin oikein päädyn.
Mutta juu, tää viikko on mennyt tosi nopeasti ja voin kertoa että lihapullat olivat menestys.  Sovittiin kaverien kanssa että tehdään tästä viikottainen juttu, kierretään toistemme asuntoja syömässä. Vaikuttaa ihan hyvältä. :)

Eilen juhlittiin kiinalaista uuttavuotta ja koululla kiinalais yhdistys järjesti ruokaa ja ohjelmaa. Tokihan sitä ilmaiselle aterialle :) Nyt kun sitä on itse vastuussa omasta syömisestään, toki pitää käyttää kaikki ilmaiset hyödyt hyväksi. Ilmainen ruoka siis. Eilen ja myös tänään. Mainiota.

ny nautin frendien seurasta ja istun hiljaisessa talossani odotellen iltaa. Samalla kuuntelen kun ulkona tuulee hurjan tuulen lailla.. Kaverin kanssa käytiin keskustassa ja reissu sinne oli kyllä hyvä. Naurettiin että tulee hyvät kuntoilut kun tuulta vasten koittaa kulkea. Pientä myrskyä ilmassa, ei sen kummempaa.

Seuraavaksi taidan ilmoitella mysteeriretkestäni. Toivonpa että patterit vielä pelaa huomisen reissun kamerassa.. (löysin kameran kassista online-tilassa..)

Kuulumisiin!

No comments:

Post a Comment