Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Monday, February 21, 2011

matkaan jo käy

Huomisesta alkaen olen tien päällä seuraavat neljä päivää ja tarkoitukseni on myös olla tietokoneen tavoittamattomissa - tarkoittaa myös vapaaehtoista facebook vieroitushoitoa ja pidättäytymistä yhteydenpidosta.. No, ei sitä nyt ole tullut tehtyä muutenkaan kamalasti mutta tämä tulee ihan hyväksi.. Onneksi ei ole maatiloja hoidettavana ;D hahahah.

RAG-viikko on nyt alkanut ja no, itselle se tarkoittaa sitä että loma on alkanut. Kämppikselleni jotka kavereidensa kanssa päättivät viettää seurassani tässä olkkarissa tarkoittaa sitä että juomaan voi aloittaa jo kello yksi  päivällä ja eikös sitä viinaa tule juuri samalla hetkellä lisää tuohon olkkarin pöydälle.. Ja minä kun odotin että tyypit lähtee menemään jonnekin muualle viettämään iltaa.. menkääpäs pojat jo siitä.. no, eivätpä kundit ymmärrä Suomen kieltä..

Huomenna klo 9.40 on tarkoitus lähteä paikalliselta bussiasemalta kohti Galwayta jossa vietämme tiistai päivän ja illan ja yön jossain paikallisessa hostellissa. Keskiviikko aamuna matkaamme Limerickiin jossa vietämme päivän ja samana iltana olisi tarkoitus matkata Corkiin kohti yöpaikkaa. Torstai päivä on tarkoitus viettää siis Corkissa tutustuen johonkin paikallisiin nähtävyyksiin yms.. Toinenkin yö on tarkoitus viettää Corkissa koska Waterfordissa hostellit ovat suht kalliita joten halvempaa on jäädä Corkin. Perjantai aamuna siis Waterfordiin josta matka jatkunee mitä luultavimmin Dublinin kautta Athloneen. Tarkoitus siis on palata perjantaina takaisin tänne mutta mikään tietysti ei ole täysin varmaa, koska itsellä ei ainakaan ole viikonlopulle tarkkoja suunnitelmia.  Matka tulee siis kattamaan ns. isot kaupungit etelä-Irlannista.. Varmaankin bussin ikkunasta tulee nähtyä pienet näkymät myös muihin pikku kyliin.

Täällä on tulossa vaalit kohta ja yhden puoleen edustajat tulivat ovelle.. Mikäs on sen parempaa kuin känniset nuoret miehet väittelevät näiden ehdokkaiden/tiimien kanssa.. hahah..
Hitsit, netti taas katkesi tässä välissä.. (Olen tänään jo pari kertaa kavunnut yläkertaan laittamaan netin päälle - painamaan nappia pois päältä ja päälle. ) Tässä ekana lomapäivänä on tullut ahkeroitua, käväisin koululla palauttamassa yhden kirjan. Sitten kotio laittamaan pullataikinat tulemaan.. Halusin leipoa korvapuusteja, sen teinkin mutta ei ihan semmoisia kun ajattelin.. Kun ottaa huomioon että ei ole kardemummaa tai kun ei ollut kaulinta niin piti keksiä sijaislaite tai raesokeria.. Mutta kaverit jotka tulivat  tänne tekemään meidän reissusuunnitelmia, maistoivat pullia ja ainakin ääneen kehuivat niitä.. joten uskonen niiden onnistuneen. Pitänee maistaa itsekin kun tässä sopii ja sillai. Jos ja kun nämä kuusi remuavaa kundia häippäisivät tästä..  Ja ei muuta kuin miesten määrä kasvaa talossa..

Koittakaa kuvitella tämä tilanne.. Istun sohvalla, netti ei toimi mutta silti kirjoitan. Naputtelen siis tietokoneellani tässä ja ympärilläni sekä keittiössä (eli tässä olohuone - keittiö väliä) kulkee kundeja viinalaatikot käsissään sekä muovipakkaukset olutta mukanansa. Ja no, onneksi en ymmärrä puoliakaan mitä he sanovat kiitos aksenttiensa.  Todellakin toivon että he siivoavat jälkensä täällä, tai tänne ei ole tulemista.. Ehkä todellakin siis todella hyvä että olen lähdössä pois täältä pariksi päiväksi..

Että tämmöistä vain..

-- lisäys päivitykseen pari tuntia myöhemmin.. Niin, lähdinpä kaverille viettämään iltaa kun siellä ei kuulemma jostain syystä ollut kemuja.. Ja kaksi tuntia myöhemmin kun palasin kotiin, löysin hiljaisen mutta sotkuisen kämpän.. Joku oli kehdannut muserrella meikäläisen korvapuusteja.. No, saapahan joku ihanan pikkuviestin aamulla kun lähden matkaan :D Kadun varrella hoipertelevat nuoret kohti bileitä, ne joilla jalat vielä kantavat.. toiset koittavat löytää takseja.. Kaverin kanssa puhuttiin että taitaa varsinkin ekan vuoden opiskelijoille olla isoin juttu, mahtava homma.. Itselle kun tuo juominen ei ole niin kovin tärkeä asia, tai bilettäminen ja rellestäminen yleensäkkään niin oikeastaan vain odotan että tämä viikko olisi ohi siinä suhteessa. Varmasti joku muu luokkalaiseni tai koulutoverini nauttisi tästä viikosta suunnattomasti, itselle enemmän ahdistuksen kuin nautinnon aikaa..

Mutta huomenna kohti suht tuntematonta.. Pitänee ehkä pakata reppu valmiiksi, mitäköhän sinne oikein pitäisi matkaan mukaan ottaa.. hmm..

No comments:

Post a Comment