Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Wednesday, February 2, 2011

lihapullia ja lattian kuuraamista

Pikainen tervehdys täältä guinnessin ja haltijoiden maasta. On jo helmikuu ja siitä iloitsen :)
Kaksi yötä jo olen täällä uudessa paikassa asustellut, vaikuttaa ihan hyvältä. Toki esimerkiksi eilen olin täällä hyvinkin vähän ja yleensäkin kämppisten näkeminen tapahtuu kuulemisena, askelina portaissa tai yläkerrassa. Eipä tuo nyt itseä juuri haitta, jokainen elää omaa elämäänsä ja siinä se.

Aamulla piti aloittaa päivä reissulla kaupunkiin kun iltapäivällä menin koululle tekemään ryhmäprojektia. (Ollaan hyvässa vauhdissa, moni ei ole saanut vielä edes aloitettua). Mutta kannatti kurkata ikkunaan ja nähdä että sataapi vettä. No, suunnitelmat menivät osittain uusiksi. Parin tunnin odottelun jälkeen sade onneksi lakkasi ja menin tuonne hurjan tuulen sekaan riepoteltavaksi. Hetkittäin jo ajattelin että kohta tämä tuuli ottaa mukaansa ja lennättää ties minne. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt.. Vastatuulessa kävelin kauppaan noin 15min. Sama takaisin. Tämä kauppa siis tuolla ns. keskustassa Golden Island kauppakeskuksen yhteydessä. Tesco siis. Sieltä nyt saa kaikkea mitä ei muualta saa. Kauppojen hyllyt ovat jo valmistautuneet Ystävänpäivän viettoon, olethan sinäkin ;)

Eniveis, sainpa hankittua melkein kaikki tarvikkeet mitä halusin. Tarkoitus on tänään tehdä lihapullia ja jotain sen kanssa, ja kutsuin suomalaisen ystäväni nauttimaan tästä ateriasta.. Saa nähdä miten onnistuu, ja jaksanko pestä uunin koska se pitäisi tehdä kun sinne kurkkasin. Muuten en kyllä oikein mitään uskaltaisi sisään laittaa.
Tässä jo ahkerasti siivoilin keittiönlattiaa ja muuta. Omassa kämpässä sitä ei oikein saa näitä siivouspuuskia mutta ehkä juju onkin juuri siinä että missä menee sotkun raja, mikä on siedettävä olotila. Kotona en kyllä ikinä päästäisi sitä kuntoon mikä se oli täällä. Ja varmaan vielä tulee olemaan. Lattiaa mopatessa ajattelin että olisipa pitänyt ottaa valokuva ennen ja jälkeen mutta liian myöhään tuli tuo aatos mieleen. Joku toinen kerta.

Kun kävin koululla, siellä oli ruokalassa viihdyttämässä Steve Starr tai joku sellainen, kaveri joka nielee kaikenlaisia juttuja ja tekee asioita mahassaan.. Muunmuassa kultakaloja, sormuksia, sokeri kuivana suusta kun ensin juo vesi-sokerisekoituksen.. Googleta tuo kaveri jos enempi kiinnostuit :D Kaikkea sitä näkeekin. Olipahan viihdykettä tälle päivälle.

Ny jään odottelemaan lattian kuivumista ja sitä että pääsen kohta kokkailemaa.. Ainiin, pitä vielä se levytaso kuurata että on kiva kokata.. AIniin.. :D 

No comments:

Post a Comment