Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Monday, January 3, 2011

4 nights left

Uutta vuotta kaikille tasapuolisesti!

Nyt ollaan jo päästy vuoden 2011 puolelle ja päivät sen kuin vähenee.. Perjantaina pitäisi olla jo Athlonessa.

Joululoman aikana sain hoidettua muutamia asioita. Vakuutukset ovat kunnossa ja sain myös passikuvankokoisia kuvia aimo kasan veljeltäni.. Ei tarvinnut mennä ja maksaa 20e 4.stä kuvasta.. Sain 32 ja en maksanut mitään.. No, vahdin vähän lapsia.. :) Jotain hyötyä sisaruksista.. heh heh.
Lääkkeet on pakattu ja kohta varmaan pitäisi pakata tuo matkalaukkukin.
Viikonlopun vietin siivoamalla Kuusaan kämppää, on mukavampi tulla kivan näköiseen kotiin kesällä.
Tänään kävin vielä haistelemassa koulun tuoksuja Sairaalanmäellä. Vaikka opettaja olikin sitten sairaana, sain kuitenkin monta asiaa hoidettua pois alta niin ei jää mikään juttu odottamaan kesää.

Eniten olen ylpeä siitä että Kelan kanssa meni kaikki jutut tosi hienosti. Kun sain päätökseni ihmettelin vähän erästä päivää paperissa ja tein muutaman puhelinsoiton.. Kävikin ilmi että oli siellä inhimillinen virhe tapahtunut ja tottakai olen kelpoinen saamaan tuen myös siihen ajalle kuin sitä hainkin.. Nyt on rauha kesäkuun tuesta myös. Voinee siis sanoa että reissusta voi taloudellisestikin nauttia, kunhan nyt ne apurahat vaan ilmestyisivät tilille.. Päivämäärät tuntuvat jotenkin turhilta jos niitä ei kerta noudateta..
No, kenties huomenna.. (Laskut odottavat maksamistaan..)

Tänään ja jo viikonlopun aikana tuli jätettyä monet jäähyväiset. Hiemanhan sitä tuli haikea olo, vaikkakin tietää että "pian" olen jo täällä takaisin.. Kuitenkin 5kk loppujen lopuksi menee aika nopeasti, kun on tekemistä. Naapurikin sanoi että olen oikein mieluinen naapuri ja kun menin hyvästelemään niin rouvalla nousi kylmät väreet kun luuli että hyvästelin iäksi (luuli että muutan poies), mutta oli sitten heille iloinen yllätys että kylläpäs minä jäänkin.

Nojuu, viime viikolla soittelin rouva Mannionille tulostani ja aikatauluistani.. 7.päivä Irlantiin. Matkasuunnitelmat sen osalta sitten muuttuivatkin niin että en menekkään junalla Athloneen vaan otan bussin suoraan lentokentältä Athloneen. On kuulemma helpompi, ( ei halunnut etät joudun seikkailemaan Dublinin keskustaan) ja myös halvempi vaihtoehto tämä bussi. Sehän käy minulle mainiosti.. Ei sillä että olisi mitään pientä seikkailua vastaan, mutta kyllä se on vain kiva jos välillä helpolla pääsisi ja ainakin halvemmalla.. Busseja lähtee tunnin välein lentokentän pääovien edestä.. Voiko olla parempi juttu..

Olen myös selvittänyt että perheessä on ainakin poika, koska tämmöinen poika vastasi puhelimeen.. Katsotaan sitten perjantaina että pitääkö tämä paikkansa vai kuka hän sitten olikaan. Salapoliisintyötä parhaimmillaan..

Seuraavat viestit saakin lukea sitten Vihreän Saaren kamaralta..

Bye!

No comments:

Post a Comment