Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Tuesday, January 25, 2011

Asumisesta tiedote!

Viime viikolla siis kerroin teille että isäntäperheeni isällä on jotain vialla. Torstaina hän kävi lääkärissä Dublinissa vielä testeissä ja siellä selvisi että hänellä on Parkinsonin tauti. Tämä tieto tuli hyvin yllättävänä koska tautihan tunnetaan vanhojen ihmisten tautina ja vanhana tarkoitan nyt noin 80-vuotiasta..  Jo ennen tätä tietoa mielessäni kävi että mitenköhän minun käy ja kun perjantaina sain kuulla tämän tuloksen, pisti miettimään että onkohan minun kenties mahdollista jäädä perheeseen vai parempi että muutan pois.

Tänään aamulla kun tulin kouluun, ensimmäinen asia mitä isäntäperheen äiti sanoi autossa oli juuri se että hän ei pysty pitämään minua, koska on tiedossa paljon erilaisia lääkärissäkäyntejä yms.. Eikä siten he pysty ns. huolehtimaan/hoitamaan velvollisuuksiaan kuten hoitaisivat ilman mitään sairauksia. Joten aika siis etsiä uusi asumispaikka. Menenkö toiseen isäntäperheeseen vai muutanko opiskelija-asuntolaan. Vaihtoehtoja on, pitää löytää nyt se paras. Tosin tässä jo mielessäni pohdin kaikenlaista, myös taloudelliselta kannalta ja luulen että kallistun opiskelija-asuntolan puolelle, sitten kuitenkin. Saan tehdä omat ruokani ja syödä milloin haluan yms. Huomenna tulen tänne koululle ja kerron että mitä teen ja sitten rupean järjestämään muuttoani.

Oudointa tässä asiassa on se että vaikka tiesin ja mielessäni ajattelin että tämä mahdollisuus on että joudun muuttamaan ( osaanko edes asua yhdessä paikassa ulkomailla ollessani.. ) Siltikin on kovin kurja olo koska tietysti asennoitui että tässä asun ja koska tämä perhe oli erittäin mukava ja heidän kanssaan tuli todella hyvin toimeen. (Nyt ei siis ole siitä kyse etteikö tultaisi toimeen, kuten joskus jossain amerikassa..) Mutta, koskaan ei voi tietää että millaisia asioita tai esteitä tiellemme tulee ja ne muuttavat kulkuamme.

Huomenna varmaan selvittelen sitten tarkemmin noita asuntokuvioita ja vuokrasopimusasioita yms. jotta ei myöhemmin tule ongelmia. Kavereiltani täällä olen kuullut että heillä on hieman jotain ongelmia vuokranantajien kanssa, koskien laskuja/niiden summia yms.. Toivon ja rukoilen siis että pääsen asumaan jonnekkin, mukavien kämppisten kanssa ja niin että vuokranantajien kanssa asiat olisivat sovittavissa ja yleensäkin selkeät.
No, jospa selviäisin tästä keväästä ja ajasta täällä vain kahdella eri asumispaikalla niin se olisi erittäin hieno asia.


ps. Koulukin on alkanut enemmän teholla - tässä jopa pitäisi tehdä tehtäviä ja etsiä tietoa yms.. :) Tosin ei ihan paras aika siihen mutta no, työnteko on paras keino pitää ajatukset koossa.. juups.

Lähdenpä siis etsimään tietoa suorasta työskentelystä lasten kanssa : direct work

2 comments:

  1. Huh huh. Aikamoinen paukku isäntäperheellesi -ja tietysti sulle uuden asunnon etsimisen kanssa. Johdatusta!

    ReplyDelete
  2. Kiitos. Vaihtoehtoja täällä toki on monia, pitää vaan löytää se sellainen paras ja myös kohtuuhintainen. :)

    ReplyDelete