Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Friday, January 21, 2011

Lyhyt paivitys

Tekisi mieli kirjoittaa teille hyvalla suomen kielella tasta viikosta ja eilisesta retkesta Kilkennyyn yms.. mutta jostain syysta mun lappari ei nyt suostu loytamaan yhteytta tuohon opiskelijoiden verkkoon taalla joten jaa se nyt haaveeksi. Tosin koitan tsekata uudelleen iltapaivalla tuntien jalkeen, jos verkossa on ollut joku ongelma. Siitakaan kun ei tunnu loytyvan tietoa. Arsyttavaa. Laitan kuitenkin myohemmin paivitysta viikosta, tassa kun vain vahan aikaa ennen tunnille menoa.

Voitte muistaa rukouksin tan perheen isaa, han ollut siis sairaana ja aluksi testeissa ei loytynyt mitaan. Eilisissa testeissa sitten loytyi jotain aivoihin viittaavaa, en tieda oikein mita. Tanaan hanen laakariveljensa tulee selostamaan heille tarkemmin. Mutta rukoilkaa kanssani etta voisi tulla taysi terveys ja kaikki vaivat lahtea pois ja myos rauha koko perheelle asioiden suhteen.

Tanaan on tarkoitukseni menna oikein opiskelijakemuihin. Itse en ole niin innostunut asiasta kuin host-aitini, mutta mikas siina. Han katsos elaa kauttani opiskelijaelamaa, saa tietoonsa etta mita opiskelijaelamaan kuuluu, voi tulla ehka vaaristynyt kuva. Ja nama kemut on siis meille kansainvalisille opiskelijoille, International Bad Taste Party on illan teemana. Etta semmoista.

Nyt menen opiskelemaan vammoista ja hairioista seka sosiologiaa. Palaan asiaan kun toivottavasti nettiyhteydet taalla toimivat ja on enemman aikaa raapustella.

2 comments:

  1. Siunauksia päiviisi! Muistan host-isääsi. Muistahan sie puolestasi äippääni..

    ReplyDelete
  2. Kiitos kovasti. Aitisi on rukouksissa!

    ReplyDelete