Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Monday, January 17, 2011

Week 2

Uusi viikko on edessä ja ensimmäinen tuntikin takana. Täytyy muistaa lukea lukujärjestystä tarkemmin niin ei tarvitsisi ryntäillä luokasta toiseen :) No, antoipa se minulle hieman aikaa lukea sähköpostit ja tsekata mitä uutta koulussa.
Nettini päätti lakata toimimasta eilen aamulla ja se ei ole enää palannut laisinkaan. Sitä käyttämääni yhteyttä ei löydy enää mistään.. Aivan loistavaa :) No, samallahan tässä pääsee siis irti nettiriippuvuudesta.. hahah.

Kohta tiedossa siis Irlanti opintoja, tiedä sitten mitä ne lienee mutta toivottavasti ei mitään liian poliittista tai vaikeaselkoista, kaikesta muusta kyllä selvitään.

Tällä viikolla on tiedossa siis retki Kilkennyyn, joka tuolla vähän eteläluoteessa päin muistaakseni. Siitä sitten tarkemmin kun retki ohitse.

Viikonloppu tuntui jotenkin pitkältä, ehkä kun otti vain rennosti. Lauantain kun vain satoi kaatamalla vettä ja omat suunnitelmat menivät mynkään. Sunnuntaina sitten tein kävelyretken lähimaastoon ja Hodsonin poukamaan. Tulee mieleen vanhat elokuvat esim. Ylpeys ja Ennakkoluulo ja miksei nyt myös Taru Sormusten Herrasta ja kuvitelkaa tilalle vain modernimpia taloja sekä golfkenttä.. :)
Tänään eräs luokkatoveri kertoi että täällä Athlonessa ei ole paljoa tekemistä mitä yksin voisi tehdä, enemmän ryhmätoimintaa (keilaus, pubit, juominen olivat siis nämä hänen esimerkkinsä.. Niimpä niin :D ) No, täytyy katsoa kun budjetti antaa myöten.. Tämmöistä se kai on kun on vähän kalliimmassa maassa, ei voi vain tehdä ja mennä kaikkialle minne haluaa.. Pitää myös miettiä että mitä kaikki maksaa.

Mutjoo, laittelen taas aatoksia viikosta ja myös opinnoista tässä myöhemmin kun kerkiän / olen nettiyhteyden kantamissa.

Sara

No comments:

Post a Comment