Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Thursday, January 6, 2011

Viime hetken tuntemuksia..

Vielä ei tule viestiä vihreältä saarelta, huijasin siis edellisessä viestissäni. pahoittelen.

Oli nyt pakko laitella tähän viime hetken tuntemuksia..
Tässä on nyt alkanut vähän jänskättämään, tämä viikko kun muut luokkalaiset ovat harjoitteluissaan ja itse ollut kotona on tuntunut jotenkin käsittämättömältä.. Että mitäs tässä nyt ollaan tekemässä tai minne menemässä.. Ei kai nyt minnekkän Irlantiin asti kuitenkaan.. :D

Tänäänkin tuli sellaisia ajatuksia ja tuntemuksia että mitä tässä ollaan oikein nyt tekemässä.. Mihinkä olen itseni pistämässä .. :) Kaikenlaista kokeneena sitä tietysti toivoo että kaikki menee ja vastassa todella odottaa mukava perhe ja paikka asua.

Tuossa iltasella käväisin kotiseurakunnassa ja sain oikein matkaan siunauksenkin vaikka sen takia en sinne mennytkään. Oli kyllä kuitenkin mukavaa. Ja pääsinpä yllättämään myös monet, kaikki eivät taida lukea Facebook-päivityksiäni ;) Vielä kaiken tämän mahtavuuden lisäksi kun kerättiin rahalahja, kerättiin myös minulle oma  kori.. Todella otettu ja siunattu olo.. Sain siis matkaani valkoisen kirjekuoren, jota en ole vielä avannut joten en tiedä mitä se sisältää (paitsi kolikoita äänestä päätellen).. Avaanpa sen sitten kun koen että tarvitsen.

Aamulla odottaa herätys klo 5 ja puoli tuntia siitä eteenpäin lähdemme äidin kanssa matkaan kohti lentokenttää jotta olemme siellä n. klo 6.. Jotain historiallista tässäkin koska yleensä se on ollut iskä joka on minut kentälle aina vienyt.. No, äiti jatkaa tuosta matkaa töihin ja saapa kerrankin viedä minut.. :)
Lento lähtee klo 8 ja tarkoitan myös sitä :D Se todellakin lähtee ja Arlandan kautta lennän jossa vaihto ja puoli kaksitoista pitäisi sitten olla Dublinissa. Perjantai on kuulemma siellä hiljainen päivä, en tiedä onko siellä loppiaisen viettoa ja tätä juhlapyhien viettoa mutta eipä minua hiljaisuus haittaa. Eipä ole busseissa sitten ruuhkaa. ja sieltä matka sitten jatkuu kohti Athlonea.

Nyt totean että seuraavan kerran kuulumisiani siis Athlonesta ja uudesta kodistani ja irkkuperheestäni.

Seikkailu alkakoon!

2 comments:

  1. Huh, ihan tässä itsekin jännityksellä siun puolesta. Siunausta matkaan ja uuteen seikkailuun nummille ja niiden ulkopuolelle:).

    ReplyDelete
  2. Kiitän kovasti :) Siunauksia tarvitaan aina, matkalle ja matkan aikana.. :) Vielä pitkä taival edesspäin.. :)

    ReplyDelete