Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Athlone [Ath Luain - the ford of Luan]

Saturday, January 15, 2011

lauantai-illan aatoksia sateenropinaa kuunnellessa

Nyt on siis reilu viikko takana ja ajattelin raapustaa pienen yhteenvedon. Ehkä nämä eivät teitä juuri kiinnosta, mutta ovatpa itselle luettavaa myöhempiä aikoja varten ja kun pitää muistaa että mitä kaikkea täällä on ja tapahtuu..

Plussat:

+ perhe on mukava
+ koulu vaikuttaa mukavalta ja mitä enemmän aikaa siellä vietän, olo tuntuu mukavalta
+ irlantilaiset ovat iloista kansaa, ystävällisiä ja se tuo oman ulottuvuuden tähän oloon
+ maksoi alle 5e lähettää paketti jenkkeihin

Miinukset:

- sataa paljon, joka vaikuttaa kaikkeen menoon ainakin v-loppuisin
- kaupoissa on kallista, pitää siis löytää alennusmyynnit tai se yksi kaksi halpaa liikettä
- pankkikortti ei toimi kuin harvoissa liikkeissä eli luotolla muka pitäisi selvitä, ei onnistu. ISO MIINUS
- Athlonessa on vain kaksi liikettä missä myydään irlanti-postikortteja.. hyvin surullista :( ;)


Neutraalit kommentit:

Tämän viikon aikana olen huomannut olevani se viimeinen joka hyppää autoon tai syö lautasensa tyhjäksi. Suomessa minä olen yleensä se joka odotan muita, no täällä minut tullaan hakemaan ehkä siinä vaiheessa kun kaikki ovat jo valmiina joten ehkä ei pidä tuntea huonoa omaatuntoa..
Myöskin ruoan suhteen on hyvä todeta että ruoka on siis ihan maukasta mutta sitä on kyllä ihan liikaa ja on täytynyt monta kertaa sanoa että ei niin paljon.. (niin, luet aivan oikein. minä olen se joka sanon näin.. toki voi olla että olen sairas mutta en vain tiedä sitä :D)  Tosiaan, saan ruokani eteeni :D Täysihoito siis tarkoittaa todella täysihoitoa.. hahah. Viihdyn kuitenkin tässä perheessä ja noille lapsille sanoinkin että mitenköhän selviän kun kesällä menen kotiin ja ei ole erillistä huonetta jossa sohvalla voin loikoilla takkatulen ääressä ja katsella telkkaria.. No, mun yksiö joka kesällä taitaa olla yhtäkuin sauna, siellä odottaa sitten. ;)

Maistoin tänään Guinnesia. Tuli mieleen vahva ja tumma kotikalja ja vahva maku jäi suuhun. Luulenpa että meistä ei tule suuria ystäviä, vaikka tietysti pitää myös maistaa Guinnesia ihan baarin hanasta koska se on paksumpaa ja vaahtokerros tulee päälle, joka siis oikeaoppisesti pitää antaa laskeutua ennen kuin sopii juoda. VINKKI!

No comments:

Post a Comment